در مورد ایجاد مانع واتر کولینک که در مورد کارت گرافیک فرمودید که باعث میشه نتونید کارت گرافیک رو در اسلات اول نصب کنید؛
این موضوع رو اینجا میگم که همه تجربه ای بشه براشون...
ما پس از فروش چند سیستم به همین صورت، شاهد چنین چیزی نبودیم!
برای نمونه یک مورد از سیستم هایی که بستیم + یک مورد دیگه که در نت پیدا کردم، شهادت این موضوع رو میده!
همانطور که می بینید در عکس ها، هرگز و ابداً واترکولینگ مانع از نصب کارت گرافیک، در اسلات اول (16x) نشده!
لذا اون شخصی که شما فرمودید کارش رو خوب بلده و اَسمبل کرد، اینجا مشخص میشه که کارش رو جسارتاً خوب بلد نیست در این مورد!
بنابراین و با توجه به معضل فوق؛ من در مورد رم هم شک دارم ایشون کارش یقیناً و 100% درست انجام داده باشه و یقیناً مشکل از رم باشه! فقط یک احتمال هست.
ضمناً احتمال خرابی یک رم آکبند، یک به میلیونه!! مگر اینکه توسط کاربر در حین استفاده، به صورت ناصحیح و نادرست جا زده و برداشته شده باشه خیلی بعید نیست این مورد.
فروشنده وظیفه داره رم رو از شرکت تحویل بگیره و ارجاع بده به خریدار. نقشی در خرابی رم نداره!
ما حتی مورد داشتیم طرف هنگام برداشتن رم از روی اسلات مادربرد، به رم صدمه زده! رم رو برده گارانتی و پس از بررسی کارشناسان فنی شرکت رسمی، از تعویض رم بهشون خودداری کردن و با مدارک موثق و عکس و ... به خریدار ثابت کردن که خرابی از سوی خودش بوده که روی رم به صورت هرچند ناخواسته اعمال کرده!
البته این هم یک احتمال هست. هیچ چیز در حال حاضر یقین نیست. ما داریم احتمالاتمون رو میگیم.
Bookmarks